Sobre nosaltres

Obres i serralleria

Sobre nosotros: Obras y cerrajería


Fabriquem tot tipus de productes de serralleria metàl·lica, des de portes correderes o reixes de seguretat, fins baranes singulars o escales especials, principalment amb ferro, acer inoxidable o acer corten.


Consultar projectes realitzats...Mobiliari urbà

Sobre nosotros: Mobiliario Urbano


Estem polint un conjunt de peces úniques, amb materials tradicionals com l'acer corten o l'acer inoxidable, i amb materials sostenibles, com són la fusta o el plàstic reciclat, que formaran la nostra primera col·lecció de producció pròpia.

Construïm tot tipus de productes catalogats per fabricants nacionals, col·laborant amb les principals marques del mercat.

Fabriquem primeres produccions i prototips, assessorant en el procés del desenvolupament de la peça al client.

Veure altres treballs de mobiliari urbà...
Projectes especials

Sobre nosotros: Proyectos especiales


Des de MetaTecnia volem potenciar al màxim la nostra experiència en l'àmbit del desenvolupament de projectes singulars: fer realitat una idea, materialitzar amb els nostres clients seus propis dissenys, veure arribar a bon port els somnis més creatius.

Si tu tens la idea, nosaltres la farem realitat.

Més imatges de projectes especials...
Construccions arquitectòniques

Sobre nosotros: Construcciones arquitectónicas

Realitzem projectes de construccions arquitectòniques, com la passarel·la de vianants aèria entre els edificis de la seu de la farmacèutica Aldo Unió, a Esplugues de Llobregat.


Conèixer més sobre construccions arquitectòniques...Indústria

Sobre nosotros: Industria


Fem tot tipus de treballs de manteniment industrial mecànic, posant especial atenció a clients locals on desenvolupar programes de manteniment preventiu i reparacions habituals sota estàndards acordats.

Fabriquem i desenvolupem instal·lacions completes per a fàbriques, i utillatges i elements específics per al món industrial.

Més informació d'instal·lacions industrials...